Dotaz vyřešen reakcí: 27.01.2017 10:56
27.01.2017 15:04 příspěvků:73 | Ja ale mam ovladace k zakladni desce a to vsechny. |
---|---|
27.01.2017 15:08 příspěvků:4 972 | Nemáš !!! ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
27.01.2017 15:54 příspěvků:73 | Nainstalovala jsem uplne vse co jen slo stahnout. Co se tyce techto ovladacu. Kliknu na to, dam aktualizovat a naskoci eror. Ad uz z pocitace vyhledanim. Pise mi to ze system windows nemohl nainstalovat ovladac a ad kontaktuju vyrobce atd atd. |
---|---|
27.01.2017 15:56 příspěvků:4 972 | Proboha, úplně vše ti nikdo neříkal, jen 2 ovladače! Do polívky taky nedáváš úplně vše co máš doma, ale jen co potřebuješ. Dej sem screen ze Správce zařízení, neměl by tam být žádný žlutý ! nebo ? Co zase aktualizuješ? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
27.01.2017 16:36 příspěvků:73 | Mam problem s USB. USB se nechce aktualizovat. Porad same erory. ![]() |
---|---|
27.01.2017 17:31 příspěvků:2 090 | Tak se zase vmísím. Jak už tu padlo, instalovat "všechny" ovladače je nesmysl, je třeba instalovat ty, které jsou potřeba. Jestli v tom tápeš (jako že docela určitě), bude nejlepší si pozvat někoho, kdo PC technice trochu rozumí. Řeknu na rovinu, že jsem schopen ti ten PC v pohodě rozběhat včetně Bluetooth, ale NE NA DÁLKU!! Když u toho budu sedět, za 1/2 hodiny nemám co dělat a PC pojede. A někoho takového si bohužel musíš sehnat. Jsem z Chebu, kdybys náhodou byla do cca 50km odsud, rád ti pomohu. Šméčko v tom nehledej, je mi 60 a jsem šťastně ženatý Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 21:30 příspěvků:73 | No to bych se docela bala jelikoz nejsem jeste ani plnoleta |
---|---|
28.01.2017 07:57 příspěvků:4 972 | Takto je pokrok, dobře! Teď je třeba aby to našlo ten bletooth a ten bude třeba možná spárovat. To bude trochu oříšek. Doporučuji provést aktualizace a pak na čas zase klidně zakázat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 09:58 příspěvků:2 090 | BLuetooth alias bletooth už funguje Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.01.2017 10:15 příspěvků:73 | Funguje ale nevim jak ho sparovat. Umi mi to nalez jen mobil. |
---|---|
28.01.2017 10:40 příspěvků:4 972 | Aby se to dalo spárovat je třeba to nejprve najít. Jsou k tomu nainstalované ovladače /mají-li být/? Jak to vypadá ve Správci zařízení? Možná je třeba spustit nějakou hru ve které má ten ovladač pracovat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 10:40 příspěvků:2 090 | A nějaké pokyny při pokusu o spárování? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.01.2017 10:44 příspěvků:73 | Jednoduse mi to nechce najit. Mam zaplou hru ktera je delana i na gamepad a je zminimalizovana. Kdyz zapojim ten joystick do USB a zapnu tu aplikaci tak se mi normalne rozsviti mdore a sprovonzi se. Jenze ten joystick fungoval i predtim nez sem tam tu aplikaci instalovala akorat nesvitil modre nesvitil vubec. Kdyz drzim obe ty tlacitka aby ten joystick zacal blikat jakoze hleda signal, tak blika ale v bluetooth nastaveni mi to proste nechce najit. Najde mi to jen mobil. Nainstalovala sem dokonce i xbox drivery. |
---|---|
28.01.2017 10:46 příspěvků:4 972 | Nejprve je třeba aby se to zařízení objevilo na ploše jako připojené. Pal se to spáruje s tím BT adaptérem, ale způsob spárování se výrobek od výrobku liší. Pohledám. Tady něco pro ilustraci: https://www.microsoft.com/accessories/cs-cz/support/how-to/mouse/bluetooth Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 10:55 příspěvků:4 972 | Děláš to dobře, je třeba to zkoušet. Ale necpi tam nějaké drivery pro xbox, když to není xbox. Akorát tím zaneřádíš PC a fungovat to nebude. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 10:59 příspěvků:73 | Takhle to vypada kdyz nemam zapojenej ten joystick do USB. Kdyz ho zapojim do USB objevi se znovu stejnej controller vedle neho ale v nabidece BT Nic. ![]() |
---|---|
28.01.2017 10:59 příspěvků:73 | No ja cetla ze ty drivery na xbox controller pry umoznuji BT to najit. |
---|---|
28.01.2017 11:02 příspěvků:4 972 | No ano, vidí to jen mobil? /malý obrázek já na to nevidím/ To zařízení se musí objevit vedle toho mobilu, obr. vlevo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.01.2017 11:03 příspěvků:73 | Jo to je mobil. A nekdy mi tam i naskoci sluchatka s mikrofonem ktery vubec nemam |
---|---|
28.01.2017 11:04 příspěvků:4 972 | Zkus dát ten BT do jiného USB, nejlépe zadního. A ptal jsem se jak to vypadá ve správci zařízení. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|