Dotaz vyřešen reakcí: 27.01.2017 10:56
27.01.2017 10:33 příspěvků:73 | Ahoj nejdou mi bluetooth ovladace. Koupila jsem Asus Adapter 4.0. Po zasunuti do USB mi napise ze bcm20702a0 se nezdarilo nainstalovat. Tak jsem si nainstalovala driver installer a ten mi zase pise toto. Nejake napady ? |
---|---|
27.01.2017 10:36 příspěvků:73 | Nejde aktualizovat, nic to nenajde. |
---|---|
27.01.2017 10:40 příspěvků:4 972 | Žádnej installer nepoužívej, je to k ničemu, jen to zaneřádí PC. Co je to za adaptér? Dej odkaz kde si to koupila. Jaký máš systém? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
27.01.2017 10:40 příspěvků:2 090 | A Návod k obsluze jsi četla? Tam by měl být popsaný postup instalace. Těch otazníků/vykřičníků ve Správci zařízení je trochu moc.... Doinstaluj zařízení, která jsou ve Správci zařízení s otazníkem a pak nainstaluj ovladač bluetooth podle návodu k obsluze. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 10:56 příspěvků:73 | Zadny navoc neni. Nic k adapteru nebylo. Koupila jsem toto. https://www.alza.cz/asus-usb-bt400-d510631.htm Windows 7 Ultimate 64bit. |
---|---|
27.01.2017 10:57 příspěvků:73 | Bylo tam CD ale kdyz ho spustim. Pise mi ze Asus produkt nemuzu aplikovat na desku Gigabyte. |
---|---|
27.01.2017 10:58 příspěvků:2 090 | "Těch otazníků/vykřičníků ve Správci zařízení je trochu moc.... Doinstaluj zařízení, která jsou ve Správci zařízení s otazníkem a pak nainstaluj ovladač bluetooth podle návodu k obsluze." Návod hledám. Ten odkaz na typ se mi nějak nechce otevřít...-.. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 11:00 příspěvků:73 | Nejde nic doinstalovat. Pise mi ze to nemuze nalezt software. |
---|---|
27.01.2017 11:02 příspěvků:4 972 | Jak psal kolega, chybí tam podstatné ovladače. Najdeš je na CD k základní desce, je to Chipset. Bez toho ti USB nepůjde. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
27.01.2017 11:05 příspěvků:2 090 | Návod je... Tady https://manualscollection.com Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 11:07 příspěvků:4 972 | Já ten návod nevidím. Ani pod A ani pod B. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
27.01.2017 11:08 příspěvků:2 090 | Ale jde. Jestli jsi totální lama, je třeba najít někoho, kdo ti s tou instalací pomůže. Na dálku je to trochu problém. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 11:09 příspěvků:4 972 | Musí použít CD k desce, nebo si to stáhnout na stránkách desky. To jistě nedělá. Předně je třeba zbavit se těch otazníků. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
27.01.2017 11:11 příspěvků:2 090 | Manuals collection je svině!! Je třeba tam najít tento ovladač "ASUS USB-BT400 QSG(Quick Start Guide) in multiple language" Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 11:11 příspěvků:73 | No jsem docela tupa na tohle to. Zkusim se zeptat nekoho v okoli jestli by mi s tim nepomohl. Zatim diky za rady mejte se. |
---|---|
27.01.2017 11:12 příspěvků:4 972 | OK, ale dle mého názoru není návod třeba. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
27.01.2017 11:12 příspěvků:4 972 | Ty nemáš CD l základní desce? Jakou máš desku? Zjistíš to programem Speccy https://www.slunecnice.cz/sw/speccy/ já už ti pak ovladače najdu. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
27.01.2017 11:13 příspěvků:2 090 | Je mi líto, že ti neumíme na dálku jinak pomoci. Ale bez doinstalování součástí s vykřičníky budeš mít asi problémy stále. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
27.01.2017 12:49 příspěvků:73 | Pardon mam tuhle desku https://www.alza.cz/asus-maximus-vii-hero-d1481446.htm#popis |
---|---|
27.01.2017 12:54 příspěvků:4 972 | Tady si stáhni a nainstaluj Chipset a USB https://www.asus.com/cz/Motherboards/MAXIMUS_VII_HERO/HelpDesk_Download/ Nejprve musíš v okénku vybrat systém W7 64 bit Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|