27.10.2005 11:28 (neregistrovaný) | kdo poradí jak sesiťovat pc s pc přes bluetooh |
---|---|
28.10.2005 20:17 příspěvků:2 | No to záleží, jakou značku BT máš. Já mám třeba od Gygabyte a ten má Ovladač a obslužný SW zároveň - BlueSoleil a ten už v sobě má přímo integrovanou funkci LAN access, takže tady je to uplně v pohodě. Pokud vím ale tak wXP mají jakžtakž solidní ovladače. |
---|---|
13.11.2005 11:56 příspěvků:2 | V první řadě je potřeba je bluetooth adaptér. Ty vyrábí poměrně dost výrobců a jejich výrobky se dost liši co do kvality tak i jak dobré mají ovladače. A právě od nich se vše odvíjí. Pokud mají kvalitní ovladače jako třeba Gigabyte, tak jde vše jako po drátkách (nebo spíše po vzduchu 8) ) protože ovladače co jsou k němu dodávané to umí jen za pomoci několika kliknutí. U těch co mám já je okno ve kterém vyledáš všechna bluetooth zařízení v dosahu, potom klikneš na to zařízení a buď se připojí on k tobě pomocí služby, která se nazývá LAN access service (a můžeš takhle propojit několik sití dohromady) a nebo se jen propojíte navzájem za pomocí Personal Area Networking service Otázkou je, jestli právě takové vlastníš.... Já jo, takže jsem naprosto ve všem vysmátý!!!! Nicméně ovladače samotných WXP prý také nejsou špatné, ale proč bych je používal, když mám lepší.... |
---|---|