13.05.2016 06:13 příspěvků:9 | Dobrý den, Potřeboval bych poradit s připojením BT myši na W10. Dostal jsem novou BT myš, která už nemá přijímač do USB, ale spojí se rovnou přes BT s NTB. Můj počítač (nějaký Lenovo ThinkPad) není schopný vidět jakékoli BT zařízení, přeinstaloval jsem ovladače, všechno co mě napadlo jsem zkusil, ale nevím si rady. Ostatní zařízení můj NTB vidí, takže předpokládám že BT funguje. Myš jsem zkusil na dalších 2 počítačích, z toho jeden byl úplně stejný jako mám já a bez problému ji okamžitě našli a hned byla funkční. Myslím že někde hluboko v nějakém nastavení je jen něco žaškrtlého/nezaškrtlého, nebo nějaká taková maličkost, ale nemůžu přijít na to, kde a co.. Nemohl by mi s tím někdo prosím poradit ? Díky!! |
---|---|
13.05.2016 11:05 příspěvků:4 972 | Ta myš má jistě nějaký návod a dle toho se musí s počítačem spárovat. Na některých počítačích se to spáruje samo, automaticky, jinde se musí manuálně. Jistě k ní máš i CD s ovladači. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
13.05.2016 11:12 příspěvků:2 090 | A vidí Tvůj ntb ta ostatní zařízení? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
13.05.2016 11:36 příspěvků:4 972 | To že zařízení vidí, ještě nestačí na chod. Klidně může vidět i zařízení souseda za zdí. Proto je třeba to spárovat. Když BT začal, byla taková, nevím jak to nazvat, snad sranda, kdy třeba v obchoďáku někdo napsal zprávu přes BT a všichni co měli BT zapnutý už tahali telefony z kapsy, ale to je fakt dávno. Říkalo se tomu tuším Bluehacking? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
13.05.2016 11:53 příspěvků:2 090 | Prosím, odpověz na otázku.
Pro bluespirit: "Myš jsem zkusil na dalších 2 počítačích, z toho jeden byl úplně stejný jako mám já a bez problému ji okamžitě našli a hned byla funkční." Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
13.05.2016 12:00 příspěvků:4 972 | Ono těžko se v tom vyznat, když si tazatel odporuje. "Můj počítač (nějaký Lenovo ThinkPad) není schopný vidět jakékoli BT zařízení, " "Ostatní zařízení můj NTB vidí, takže předpokládám že BT funguje" Spíš je třeba ten BT zapnout. Screen je z W10 64bit Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.05.2016 13:04 příspěvků:9 | Neodporuji si Ostatní zařízení vidí můj počítač, počítač nevidí žádné zařízení. |
---|---|
15.05.2016 13:06 příspěvků:4 972 | To je tedy novinka a rád se poučím. Ostatním zařízením může být tiskárna nebo BT myš, jak ten počítač vidí? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.05.2016 13:06 příspěvků:9 | Bohužel žádné CD k ní není, ani ovladače přímo k myši žádné nejsou, ani na stránkách výrobce. Myš je to tato http://support.hp.com/us-en/product/Mice/5286917/model/5286918 |
---|---|
15.05.2016 13:07 příspěvků:9 | Například jiný počítač, nebo mob. telefon ? |
---|---|
15.05.2016 13:08 příspěvků:9 | Nevidí žádné bohužel. |
---|---|
15.05.2016 13:10 příspěvků:4 972 | Ty máš problém se čtením psaného textu? Pokud ano, tak si kup místo PC magickou tabulku. Máš tam nejen ovladače, ale i návod na spárování myši s počítačem! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.05.2016 13:16 příspěvků:9 | Já se tady netáži o návod, kdyby počítač myš viděl, tak bych ji spároval podle návodu velice rád... Jak jsem psal, úplně na stejném pc se stejnou konfigurací jsem myš spároval bez problému, protože ji viděl.. A ovladače tam opravdu nevidím, jsou tam dva pdf soubory. |
---|---|
15.05.2016 13:19 příspěvků:4 972 | Tak si je přečti. Pochybuji, že na nějakém fóru dostaneš lepší radu, než od výrobce! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.05.2016 13:26 příspěvků:9 | Mě počítač nevidí žádné zařízení, čemu na tom nerozumíš ? Pokud jsem ji spároval za 10 sekund na dvou jiných počítačích, tak v návodu asi nic, co mi pomůže nenajdu, na to bych potřeboval tu tvoji magickou tabulku. Já se slušně ptám, proč mi počítač nevidí žádné zařízení připojené na BT, ne na to, jak mám spárovat myš.. Pokud nedokážeš poradit, tak se tady nemusíš vůbec vyjadřovat, nepotřebuju poradit jak si mám přečíst návod A o magické tabulce zauvažuj ty, já číst umím a ovladače na tu myš tam opravdu nevidím. |
---|---|
15.05.2016 13:29 příspěvků:4 972 | Výborně, už jsme se posunuli. Co ovladače BT v PC, jsou aktualizované, přeinstalované, PC byl pak restartován? Tam kde to fungovalo byl stejný systém W10 64 nebo 32 bit? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.05.2016 13:30 příspěvků:9 | Ano, ovladače BT jsem aktualizoval a počítač poté restartoval. Ano počítač i windows u druhého počítače jsou totožné. |
---|---|
15.05.2016 13:36 příspěvků:4 972 | Pokud je to vše stejné, pak mne napadá jenom že si ten HW nerozumí. Stává se to, zkus podporo Microsoftu. http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows-10/support?ocid=win10_wol_legacy Víc neporadím Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.05.2016 13:39 příspěvků:9 | Zkusím, i tak děkuji. |
---|---|