16.08.2017 15:44 příspěvků:8 | Zdravím. Mám novou sestavu a při bootu mi monitor několikrát nejdřív černě blikne, než naskočí win. Neříkám, že mi to vyloženě nějak vadí, ale spíš jestli to tak může být, a nebo je někdě nějaký menší problémek Mám to i natočený na videu. Je úplně nová a i instalace Win je taky čerstvá. Na kámošovu radu jsem zkusil v BIOSu nastavit jako primární displej (nebo jak se to jmenovalo) z AUTO na PEG, ale beze změny a taky jsem v MSCONFIG zkusil nastavit to spouštění systému z 30s na 20s, ale nijak se to taky neprojevilo. Tak jestli náhodou Vás něco nenapadne VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=AlQFWKqGV-w&feature=youtu.be PC: |
---|---|
16.08.2017 16:30 příspěvků:4 972 | Normální, žádná vada. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
16.08.2017 20:43 příspěvků:8 | Zajímavé páč co já vím, tak jsem jedinej komu to dělá kámoš už je ve winu mezitím co já stále zvesela blikám ale jestli je to normální, tak to nebudu řešit |
---|---|
17.08.2017 01:53 příspěvků:4 972 | Kámoš jistě nemá stejnou sestavu a stejné programy. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|