Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > Blikání obrazu, při výkyvech v síti

Blikání obrazu, při výkyvech v síti

06.06.2018 16:08

Ahoj,

prosím o radu. Občas mi bliká monitor a to takovým způsobem, že obraz na 1s zčerná(zmizí). Někdy to udělá 1 za den, někdy se to nestane týden po sobě a někdy to bliká co 10min i 10x po sobě. Někdy to reaguje na výkyvy v síti. Například vypnutí a zapnutí lampy. Monitor jsem nechal reklamovat a dostal jsem novyý, ten to dělá taky je to DELL P2415Q. Když problikne tak světlo signalizující zapnutí monitoru, pořád svítí. I počítač jede normálně. Grafickou kratu nemám používám integrovanou v i7. Desku mám ASUS B150M PRO GAMING - Intel B150 A zdroj Be quiet! System Power B8 550W, bulk.

Počítač jsem zkoušel ve třech odlišných bytech a dělalo to všude.

Budu rád za každou radu. Díky!

07.06.2018 06:08
ověřen

Vada integrované grafiky. Prakticky bez šance na opravu, vyměnit základní desku.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
07.06.2018 11:06
ověřen

Také b y mohla být chyba v síti nn. Zásuvka, prodlužka apod.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.06.2018 11:27
ověřen

Zdeňku! Těžko, když to dělá ve třech různých bytech!

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
07.06.2018 11:31
ověřen

Tak to pardon, to jsem přehlédl. Pak je to ta grafika, případně deska. Mne tam mate to rozsvícení světla a už to kolísá.

Edit: Možná bych zkontroloval zdroj. U PC.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
10.06.2018 15:28

Ahojte, díky za reakce! A když je to vadná integrovaná grafika, tak neměl bych vyměnit procesor? Protože vlastně on je využívaný na grafické výpočty, když nemám dedikovanou grafickou kartu.

11.06.2018 11:13

Chyba v procesoru není, ta může být v desce. Prvně odzkoušet jiný Hdmi kabel,dále monitor na jiném Pc. Asi se jedná o rušeni v el. síti a jak už bylo řečeno , jiný zdroj. Ještě jeden test udělat, najed do biosu a zapínat tu lampu, pokut to nebude dělat ,může být chyba ve Winech.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace