26.11.2017 14:56 příspěvků:3 | Zdravím Vás, asi týždeň dozadu mi začal monitor robiť nasledovnú vec: keď vypnem PC ale monitor ostane zapnutý, tak mi začnú na monitore preblikávať farby a to červená, modrá, zelená atď... a to po celej ploche monitora. S nastaveniami monitora som nerobil nič a skúšal som aj továrenské nastavenie monitora a nový driver. Monitor mám ASUS Rog PG348Q, grafickú kartu EVGA Nvidia GeForce GTX 1080 Hybrid Gaming a systém Windows 10 64bit. Na podpore Asus mi odpísali, že je to normálne, že mám skúsiť monitor na inom PC. Doteraz mi nikdy nič také monitor nerobil... Ďakujem. |
---|---|
26.11.2017 15:07 příspěvků:4 972 | Jak je monitor starý? Zkusil si to na jiném PC, i když nevím proč to doporučili? P.S. Monitor má být nastavený tak, aby se po vypnutí PC vypnul také. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
26.11.2017 16:15 příspěvků:3 | Monitor mi to robí aj keď nie je doňho pripojený žiadny kábel a mám ho necelý rok... |
---|---|
26.11.2017 16:19 příspěvků:4 972 | Reklamuj ho, takhle se ti brzy odpálí. Monitor nemá co blikat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|