13.12.2013 08:57 příspěvků:3 | dobry den, mam monitor LG Flatron L226WTQ-SF asi 6 let, a nyni kdyz jej chci zapnout,tak je bila obrazovka,ale pc bezi. kdyz ho chvili zapinam a vypinam******* tak se vetsinou "chytne"*, ovsem je to horsi a horsi. pripojen ho mam obema kably jak D-SUB tak+ DVI-D (nevim proc obema je to od zacatku) k teto sestave : Operační systém Microsoft Windows 7 Professional Verze 6.1.7601 Service Pack 1 Sestavení 7601 Další popis systému Není k dispozici Procesor Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz, 2000 Mhz, jádra: 2, logické procesory: 2 Verze systému BIOS/Datum American Megatrends Inc. 1202, 27.3.2007 Verze SMBIOS 2.4 Vrstva HAL (Hardware Abstraction Layer) Verze = "6.1.7601.17514" Uživatelské jméno PCPersonal Computer Nainstalovaná fyzická paměť (RAM) 2,00 GB Celková fyzická paměť 2,00 GB zkousel jsem jiz vymenit baterii na zakladove desce, stahnout a nainstalovat nove ovladace ke GK, ovsem vse marne. nekdy se chytne a pak ho i vypnu a zapnu a porad dobre, ale pak treba restartuji a uz se nechytne. kdyz jede neni na nem znamka vady v barvach, nebo necem podobnem. take kdyz pri bile obrazovce dam print screen a pak to otevru, je tam normalne plocha.take nemam nikoho u koho bych monitor mohl vyzkouset, vsichni maji laptop predem dekuji za nejakou radu |
---|---|
13.12.2013 10:34 příspěvků:79 | Zkontroloval jsi zapojení monitoru ke PC? Pište mi maximálně na doporučení smartphounů a podobných věcí se mobilními telefony :) |
---|---|
13.12.2013 12:31 příspěvků:5 728 | videl bych to na nejaky spatny kondenzator v monitoru. a jinak neni problem si ten monitor pripojit k notebooku... a ten dsub klidne odpoj, mas to zapojeny uplne zbytecne. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
13.12.2013 15:45 příspěvků:3 | tak myslite oprava nebo novy monitor? |
---|---|
14.12.2013 19:22 příspěvků:79 | Pro mě by byl celkem lepší nový monitor.. Ale nevím,jak se rozhodneš Pište mi maximálně na doporučení smartphounů a podobných věcí se mobilními telefony :) |
---|---|
15.12.2013 08:43 příspěvků:3 | tak jde o to kolik by stala zhruba oprava jeste jedna vec: kdyz odpojim ten D-SUB tak se mi monitor po chvilce vypina a vzhledem k tomu ze mne zapnuti trva asi pul hodiny to je nemile(asi tisickrat vypinam a zapinam monitor nez se chytne) a jeste se chci zeptat mam tv Panasonic TX-L42ET5E ale kdyz ho zapnu pres ten D-SUB, tak mi jede v horsim rozliseni (coz mi az tak nevadi), ale nemohu na nem spustit hru shotonline(vicemene to jedine co na pc delam). pise mi to neco o erroru directx, pritom kdyz jsem na monitoru mel zapojen pouze D-SUB tak mi hra jela normalne. a kdyz na te tv chci nastavit jine rozliseni tak to nejde, ani se mi tam ve vlastnostech nezobrazi graficka karta |
---|---|
17.12.2013 12:24 příspěvků:5 728 | Oprava by vysla cca 1000kč. Nový, lepší, LCD stojí cca 2500 Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|