Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Automaticky vypnutý slot na DVD u notebooku - nevím jak zapn

Automaticky vypnutý slot na DVD u notebooku - nevím jak zapn

08.07.2013 10:32

Ahoj. Ohledně počítačů jsem strašnej amatér takže ani nevím co se přesně stalo. Normálně jsem večer zaklapla noťas, ale nechala jsem tam DVD přesněji řečeno hru The Sims 3, počítač byl jenom uspanej. A dneska jsem to otevřela, jednoduše brouzdala po netu a sem tam stáhla nějakou věcičku do týhle hry. Jenže když to teď chci začít hrát tak mi to pořád říká že nemám vložený disk i když tam je! Zkusila jsem tam vložit normální DVD s filmem, slyším jak se roztočí ale na display vidět není. Tak jsem sama zkoušela přijít co s tím je. A když jsem se podívala do dokumentů na počítač tak tam vidím: "Jednotka DVD RW (D:-)(Powered off)" - takže se to asi nějak vypnulo. Zkoušela jsem na to kliknout pravým tlačítkem myši, je tam "Power on" ale když to dám tak se nic neděje. I z toho co jsem napsala je poznat že se v tom absolutně nevyznám, takže za každou radu budu ráda. Děkuji

08.07.2013 15:10

Mrkněte tady:

http://forum.notebookreview.com/lenovo/443821-dvd-powered-off.html

Záleží, co máte za notebook. Podíval bych se do Správy napájení, přehodil to na On. Zkusil bych restart, případně odebrat mechaniku ze Správce zařízení a opět restartovat.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace