Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > Ati HD Radeon 5870 a GIGABYTE GTX 660 Ti

Ati HD Radeon 5870 a GIGABYTE GTX 660 Ti

11.01.2013 22:54

Dobrý den, mám problém, před vánocemi jsem měl GK Ati HD Radeon 5870 když jsem si k ní koupil později monitor s televizním tunerem, začal mi obraz jakoby šumět, běhali tady jakoby pruhy, vygooglil jsem si, že stačí přikoupit něco an potlačení šumu (galvanický oddělovač) prostě jakoby jsem do toho strčil anténu a to do PC a bylo po problému. A vše bylo ok, o vánocích jsem upgradoval grafiku na GIGABYTE GTX 660 Ti a bliká to zřetelně u hraní her s tmavým podkladem, dělá to i při odpojení antény od monitoru a nereaguje to ani na galvanický oddělovač, nějaký nápad, jsem lajk, popřípadě se rozepisujte.

EDIT: Na internetu jsem se dočetl, že to může být změnou pripojení (vstup) mám to momentálně přes VGA a v PC je DVB-T redukce samec.

Použité komponenty a software:
GIGABYTE GTX 660 Ti
LG M2350D
OS win 7 ultimate x64

Popřípadě dodám více infa, na televizním signálu to nejde poznat, je to poměrně slabé a vyžaduje si to zamhouření, nicméně na PC na vykresleném tmavém pozadí je to až do očí bijící. Kdyby mi to envadilo, neřeším to, ale od té doby co to vnímám mne pobolívá hlava a oči..

12.01.2013 10:25

propoj monitor pres HDMI.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
12.01.2013 20:31

Sice pěkná rada ale neřeší to problém (řeší) ale chci vědět duvod

12.01.2013 21:28

Zkus si pohrát s nastavením barev.

13.01.2013 20:16

Nepomáhá;)

13.01.2013 21:01

vga je stary konektor, po kterym se vse prenasi analogove a je nachylny na vsechny druhy elektro a magneto ruseni. hdmi prenasi digitalne a tam se to casto neprojevuje. muzes zkusitna tv naji tacitko "auto" a to provede kalibraci.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace