28.12.2011 20:01 příspěvků:2 | Dobrý večer, můj problém se týká notebooku ASUS K50ID. Před dvěma měsící mě po jednom zapnuti přestal fungovat a chtěl opravu windowsu. Odvařil se naprosto HDD. Zakoupil jsem novy a myslel si že to bude fungovat(sekl se při každe instalaci windows). Problem byl naprosto stejný. Zaslal jsem notebook na reklamaci byl zaslan zpět údajně opraven. Při první instalaci windows problémy následně fungoval několik hodin. Poté začlo zamrzání, sekání, modrá smrt.... zakoupil jsem si originál windows jelikož jsem si myslel že by to mohlo problém vyřešit. Jediný problém odstraněn ,,modrá smrt" ostatní přetrvávají a lágy jsou častější. Starý HDD 7200/16 byl vyměněn za 5200/8 ... HD tuně nenašel žádný problém ani chybné sektory. CPU nabívá šílených hodnot. Teploty jáder i hdd jsou v normálu. Chci se zeptat jestli máte nějaké rady nebo programy pro zjištění problémů ? odhaduju že se jedná o poškozenou zakladní desku, ale nechci zasílat notebook na reklamaci a problém by byl u mě. Děkuji za odpověď |
---|---|
29.12.2011 06:40 příspěvků:5 728 | jakych silenych hodnot ti cpu nabiva? hod tam ten starej hdd a hod to na reklamaci, ze ti nejede ani hdd obecne vzato-jestli poznaj zes vymenil disk,tak ti mohou zaruku zrusit (zalezi jak ktery servis to opravuje a hlavne na podminkach-nekdo povoluje vymenit hdd a pameti a nekdo ne). Jestli myslis vytizeni pc, tak treba antiviry jsou obcas docela velky zrouti. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
29.12.2011 08:57 příspěvků:2 | 80-90 % využiti procesoru. Oni to poznaji nejsou blbi to jsme jim tam musle napsat. Vytižený žádné děla to na pc na kterém je jenom windows a ovladače nic vic. |
---|---|
29.12.2011 09:03 příspěvků:5 728 | A jak myslis ze to poznaj? Ti servisaci nejsou takove spicky, jak si nekteri mysli. Jde to zjistit par zpusoby (pokud je nekde VOID stitek, popripade se obcas dava takove specialni lepidlo pod sroubky a nebo je to dotazeny na urcity pocet zavitu-ale to jsem defakto nevidel Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|