10.09.2012 15:23 příspěvků:2 | Ahoj,už nějakej ten pátek mám grafickou kartu Nvidia GTX 470,na který lze nahrávat hry přes prográmek Gamer OSD (tento sw umí nahrávat ve formátu wmv a xvid-mpeg4,což je docela užitečná výhoda oproti nezkomprimovanýmu videu při nahrávání přes fraps).Pročetl jsem různá fora a zjistil,že ke správnému chodu je zapotřebí program smart doctor a zapnutí OSD funkce v ovládacích panelech,wmv to nahrává dobře,ale je to hrozná kvalita.Pokud chci použít formát Xvid-mpeg4(o dost lepší kvalita),tak se nahrávání zapne,ale po ukončení vyskočí ActiveMovie okno,které neodpovídá,po zavření okna spadne i program Gamer OSD.Když se chci pak podívat co to nahrálo tak uvidím jen černou obrazovku jakoby se neuložil obraz.Jedu na windows 7 x64. Už si nevím rady,zkoušel jsem program spustit jako správce,nainstalovat různý xvid kodeky,nejnovější verze prográmů kompatibilní s win7 x64 (Gamer OSD,SmartDoctor),ale je to marný. Potřeboval bych poradit,co mám ještě zkusit,nebo nějaký jiný streamovací prográmek na nahrávání her,ale nepiště fraps je to akorát žrout místa a pak se to musí ještě konvertovat.Také by se mi hodila rada jak zlepšit kvalitu wmv videa Předem díky za tipy a připomínky. |
---|---|
10.09.2012 17:07 příspěvků:5 728 | myslim ze na toto je fraps opravdu nejlepsi. To konvertovani je taky zalezitost par minut. Kdyby ten Gamer OSD za neco stal, tak se hodne propaguje WMV bude v tak hrozne kvalite, nebot by to patrne nestihalo nahravat ve fullhd (aspon moje domnenka). Jinak, mas nainstalovanou nejnovejsi verzi programu? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
11.09.2012 10:24 příspěvků:2 | Ahoj,tak jsem to zmáknul vymazal jsem k-lite kodeky a nainstaloval ohromnej balík ACE Mega CoDecS Pack DashBoard a na xvid to začlo nahrávat,akorát je to jen 720x480 a s tím už nic nenadělám,protože je to nejnovější verze onoho softíku.Nakonec mi nezbude nic jinýho než zůstat u frapsu no |
---|---|