19.08.2014 16:54 příspěvků:3 | umel by nekdo poradit prosim?zahadnym spusobem mi exnul disk v notasu.nechce nastartovat win,vzdy se mi to sekne pri nacitani woken ve stejne chvily.oprava nejde.vlest na ten disk taky nejde ani z ubuntu zformetovat nejde.a nikdo nevi co s tim.pochopitelne jsem byl tak blbej a neudelal recovery disk.jedine co jde je wrazit tam win7 a instalovat ale seknu se pri poadavku na ovladace ktere nemam.mnel by nekdo radu pro blby jako jsem ja? dekuju predem Zemčus |
---|---|
20.08.2014 05:56 příspěvků:5 728 | Na jaky ovladace? Jeatli se nedostanes na disk ani z ubuntu a nejdr formatovat, tak ti proste odesel Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
20.08.2014 12:13 příspěvků:3 | divny ale je,ze ten disk nabutuje.wokna nacitaj ale v tesne pred nactenim,zamrzne.no a disk jsem taky vymenil,mam jden nahradni a tam to dela pri instalaci to same...daji se nekde stahnout nejake univerzalni ovladace? Zemčus |
---|---|
20.08.2014 18:43 příspěvků:5 728 | nevím co máš za ntb Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
21.08.2014 15:37 příspěvků:3 | no zadný dělo to není ale i tak bych ho rad rozfachal je to acer,aspire 5750G,PCU intel core i5 2430M 2.4GHz with turbo boost up to 3.0GHz,grafika NVIDIA GeForge GT 520M up to 2741 MB TurboCache,HD LED LCD 15,6" ,4 GB DDR3 memory,1000GB hdd,DVD-Super Multi DL drive,Acer Nplify 802.11 b/g/n ,6 celi Li-ion batery ,HDMI vystup,HD webkam,card reader multi in 1. a original tam byly win 7 home premium. vic jsem nevycetl.vim ze o windousy co tam byby jsem nejspis prisel ale kdyby se nasla aspon nejaka mala rada kde bych mohl sehnad ovladace,treba nejake univerzalni,tak bych byl moc vdecnej. Zemčus |
---|---|