03.07.2016 14:41 příspěvků:3 | Dobrý den, jen bych se rád ujistil v úmrtí grafické karty, konkrétně se jedná o HD 7800 series. Včera při sledování fotbalu se mi na monitoru začal v určitých místech kostičkovat obraz v různých intervalech až se to projevilo po celým monitoru. Počítač jsem restartoval jelikož nereagoval a poté už nepracoval. Děje se ta věc že po načtení "Spouštění windows" je obraz černý(černý s odstíny šedi) a nic dalšího se neděje. Vyzkoušel jsem jít do nouzového režimu kde ovladač na GPU kartu nedetekuje. Monitor jsem tedy připojil na základní desku(nejspíše se tomu říká integrovaná g. karta) a počítač se klasicky rozběhl. Grafická karta jinak nevykazuje nějak zvláštní chování, běží jako vždycky a včera kdy se to stalo jelikož byl večer tak jsem žádnou jiskru nebo podivný zvuk také nezaznamenal. Moc se v tom neorientuji, tak bych rád slyšel názor zkušených jestli je grafika opravdu kaput nebo se s tím dá ještě něco dělat. |
---|---|
03.07.2016 14:59 příspěvků:4 972 | Hrozný nadpis. Pokud to na integrovanou běží, pak máš nejspíš pravdu. Pokud nemáš možnost zkusit ji v jiném PC, pak s tím mnoho nenaděláš. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|