Úvod > Fórum > Software > AMD Crimson Edition nejde spustit!

[VYŘEŠENO] AMD Crimson Edition nejde spustit!

Dotaz vyřešen reakcí: 07.01.2016 17:08

06.01.2016 21:45

Nainstaloval jsem si nový AMD Crimson Edition po instalaci to chtělo restart po restartu se mi nespustil ani v liště není a ve správci úloh není také.Na druhém PC funguje bez problému.Nevíte co je za problém ?

07.01.2016 08:36
ověřen

Podle mého Ti to běží stále na původní ovladač. Ten bude nejspíš třeba napřed odinstalovat a pak nainstalovat AMD Crimson Edition.

Kompletní poučení bys mohl nalézt zde: http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/AMD-Radeon-Software-Crimson-Edition-Beta.aspx

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
07.01.2016 17:01

No zkoušel jsem to touhle možností a i pomocí DPU(Display Driver Uninstaller) a pořád mi to nefunguje ,podle mě je to chyba na straně AMD ,protože jsem zkoušel Catalyst a ty fungujou ;)

07.01.2016 17:03
ověřen

Těžko bud chyba na straně AMD, když Ti to na druhém PC funguje. Tedy bude chyba v tom Tvém PC.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
07.01.2016 17:08
ověřen

Po té odinstalaci bych restartoval a následně vyčistil CCleanerem - včetně registrů Pak restart a nová instalace.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
07.01.2016 17:31

Tak konečně mi to funguje asi CCleaner zabral ;)všem děkuji za tipy

07.01.2016 17:36
ověřen

CCleaner je fajn, jen to čištění registrů bych kontroloval. Ale zpravidla bez problémů.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace