08.02.2013 20:20 příspěvků:2 | Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Potřebuji aktivovat systém windows xp po telefonu, našel jsem si návod "V nabídce Start přejděte na příkaz Programy, přejděte na příkaz Příslušenství, přejděte na příkaz Systémové nástroje a potom klikněte na příkaz Aktivovat systém Windows." ale ten poslední bod "klikněte na příkaz Aktivovat systém windows" tam vůbec nemám, žádný takový příkaz jsem v PC nenašel. Prosím, nevíte co stím ? |
---|---|
09.02.2013 06:13 příspěvků:5 728 | nemas windows jiz aktivni? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
09.02.2013 08:58 příspěvků:2 | <fieldset><legend>radeksima</legend>nemas windows jiz aktivni? No právě toto je problém, Ještě před tímto mi to hlásí že windows je již aktivní, ale když dám potvrdit, vrátí mě to opět do nabídky, kde si mám vybrat jednotlivé účty. Tak se to stále opakuje, tudíž se musím přihlásit jen v nouzovém režimu a jinde jsem četl že pomáhá aktivace po telefonu. |
---|---|