14.03.2016 18:42 příspěvků:31 | Zo stránok HP aj Slunečnice som sa pokúšal nainštalovať soft k tlačiarni HP deskjet F 370 s českým obslužným textom. Vždy sa mi však nainštaluje s anglickým. Ako ho upraviť na český? Mám Win 7 v slovenšine. |
---|---|
14.03.2016 18:56 příspěvků:4 972 | Proč neinstaluješ z CD, které si dostal s tiskárnou?¨ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
14.03.2016 19:54 příspěvků:31 | Lebo to nie je na Win 7 ale na XP. |
---|---|
15.03.2016 07:26 příspěvků:4 972 | Použij nejprve tu kontrolu. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.03.2016 09:27 příspěvků:31 | Akú kontrolu? |
---|---|
15.03.2016 09:35 příspěvků:4 972 | No to si musíš ten odkaz také rozkliknout! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.03.2016 12:55 příspěvků:31 | To som urobil skôr ako som išiel sťahovať soft k tlačiarni. Driver sa stiahol, ale po inštalácii nabehol anglický obslužný text okien ku skenovaniu. Keď som mal Vistu s touto tlačiarňou bol český text. Prečo sa teraz zobrazuje anglický? Win 7 mám slovenský. Keď som chcel prehodiť jazyk na ovládacom paneli na český, nedalo sa. |
---|---|
15.03.2016 14:11 příspěvků:4 972 | Dávej při té instalaci pozor a koukej co se instaluje. Také jsem měl kdysi HP a při instalaci tam bylo asi 10 jazyků a musel se vybrat ten potřebný. Možná je toto stejný případ. Nebo zavolej do HP - http://www8.hp.com/cz/cs/contact-hp/phone-assist.html Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|