Úvod > Fórum > Software > Ako nainštalovať soft tlačiarne HP v českom jazyku?

Ako nainštalovať soft tlačiarne HP v českom jazyku?

14.03.2016 18:42

Zo stránok HP aj Slunečnice som sa pokúšal nainštalovať soft k tlačiarni HP deskjet F 370 s českým obslužným textom. Vždy sa mi však nainštaluje s anglickým. Ako ho upraviť na český? Mám Win 7 v slovenšine.

14.03.2016 18:56
ověřen

Proč neinstaluješ z CD, které si dostal s tiskárnou?¨

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
14.03.2016 19:54

Lebo to nie je na Win 7 ale na XP.

15.03.2016 07:26
ověřen
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.03.2016 09:27

Akú kontrolu?

15.03.2016 09:35
ověřen

No to si musíš ten odkaz také rozkliknout!

15.03.2016 12:55

To som urobil skôr ako som išiel sťahovať soft k tlačiarni. Driver sa stiahol, ale po inštalácii nabehol anglický obslužný text okien ku skenovaniu. Keď som mal Vistu s touto tlačiarňou bol český text. Prečo sa teraz zobrazuje anglický? Win 7 mám slovenský. Keď som chcel prehodiť jazyk na ovládacom paneli na český, nedalo sa.

15.03.2016 14:11
ověřen

Dávej při té instalaci pozor a koukej co se instaluje. Také jsem měl kdysi HP a při instalaci tam bylo asi 10 jazyků a musel se vybrat ten potřebný. Možná je toto stejný případ.

Nebo zavolej do HP - http://www8.hp.com/cz/cs/contact-hp/phone-assist.html

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace