28.12.2017 20:37 příspěvků:4 | Zdravím, mám takový problém... Notebook nejde z ničeho nic zapnout. Po stisknutí tlačítka power se objeví jen nápis ACER a podnápis explore beyond limits a nic. V notebooku nic nebylo, takže jsem chtěl přeinstalovat Windows a nabootovat ho z flashky. Dám bootovat z flashky a nic... Tma (ani nápis acer - prostě black screen). Zkoušel jsem to pustit v nouzovém režimu, ale nejde mi to. Někdo nějaký nápady? Odešel disk? Nebo co by s tím mohlo být? Děkuju za každou radu. |
---|---|
28.12.2017 20:40 příspěvků:4 972 | Jak je to staré a jak si to používal? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
28.12.2017 20:53 příspěvků:4 | Úplně nechápu danou výtku? To mám psát absolutně gramaticky správně? Jsem nevěděl, že jsem ve škole. Dle mého nepíšu nijak špatně - oproti jiným uživatelům internetu. |
---|---|
28.12.2017 20:57 příspěvků:4 972 | Nechápu. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
28.12.2017 21:34 příspěvků:2 090 | To není výtka a tebe se to netýká. Je to poznámka pod čarou pro všechny tazatele. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
28.12.2017 23:31 příspěvků:4 | Ježíš já jsem vocas... Pardon. 2 roky starej notebook. No je tam integrovaná GK, takže to byl ntb pro každodenní použití (převážně prohlížeč a office). |
---|---|
29.12.2017 07:13 příspěvků:4 972 | Ano není to výtka. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
29.12.2017 10:50 příspěvků:2 090 | Při "umřelé" grafice by vůbec displej nenaběhl. Viděl bych to spíš na chybu při bootování z flešky. Do BIOSu se dostaneš? Pak zkus dát základní nastavení BIOSu, možná, že normálně nabootuje. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.12.2017 10:54 příspěvků:4 972 | Pravda, něco jsem v prvním příspěvku přehlédl. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
29.12.2017 12:28 příspěvků:4 | No zkusil jsem a bez výsledku furt stejné. Právě kdyby odešla grafika, tak bych měl rovnou tmu a ne ten nápis, ne? Napadl mě HDD jestli nemohlo odejít, ale to bych normálně z flashky bootoval a dostal se do instalace/reinstalace windows, ne? |
---|---|
29.12.2017 15:03 příspěvků:2 | I při vadné grafice může naběhnout BIOS. Spíše záleží, co to je za model notebooku, ale přikláněl bych se k vadné grafice, méně k vadnému chipsetu. Možná ještě vadný BIOS. |
---|---|
29.12.2017 15:30 příspěvků:2 090 | Vadná grafika je nesmysl. Buď se nějaký obraz ukáže i po nabootování, to v případě, že jede grafika v základním stavu, nebo se neukáže nic, pokud je úplně v čudu. A vadný BIOS neznám??? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|