Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > cisco... v programech

cisco... v programech

15.11.2015 12:28
ověřen

Dobrý den,

narazila jsem v programech na cisco peap module, cisco leap module a cisco eap-fast module. vůbec netuším co to je, asi se mi to natáhlo s nějakým programem a na internetu jsem k tomu moc v češtině nenašla. Jen se mi podařilo najít, že by to snad mělo souviset/týkat se wifi připojení.

Vysvětlí mi prosím někdo, co to tedy je a zda to mohu odinstalovat aniž by to mělo vliv na pc? používám kabelové připojení přes příjmací anténu na střeše bytového domu.

Děkuji za odpověd.

mocalovna
15.11.2015 12:44
ověřen

Bude to něco k modemu, nech to být, čemu to vadí? Myslím že bys našla další spoustu věcí o kterých nevíš k čemu slouží :-)

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.11.2015 13:00
ověřen

Myslím, že zde je vcelku vyčerpávající odpověď.

https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090716123126AAmPA7Z

Pokud neumíš anglicky, nech si to přeložit.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
15.11.2015 13:05
ověřen
bluespirit | 15.11.2015 12:44

Bude to něco k modemu, nech to být, čemu to vadí? Myslím že bys našla další spoustu věcí o kterých nevíš k čemu slouží :-)

ok, nechám to tedy tam raději, chtěla jsem si udělat trochu místa a toto je jediné, co by mohlo pryč. ono toho asi bude dost na disku C nepotřebného nebo navíc, ale tam se bojím na cokoliv sáhnout a jinak už nevím, kde by se dalo co odinstalovat či umazat. děkuji :-)

mocalovna
15.11.2015 13:09
ověřen

Jestli si chceš udělat místo, tak těch pár kilobajtů nebo max. jednotek megabajtů, kterými cisco oplývá, Tě stejně nevytrhne....

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
15.11.2015 13:23
ověřen
satam | 15.11.2015 13:00

Myslím, že zde je vcelku vyčerpávající odpověď.

https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090716123126AAmPA7Z

Pokud neumíš anglicky, nech si to přeložit.

to bych sice mohla, ale nejsem takový expert, abych rozuměla odborným textům/slovům a proto je mi milejší jednoduchá odpověď než riziko špatného pochopení z mé strany. za odkaz děkuji

mocalovna
15.11.2015 13:36
ověřen

Jak máš obsazený disk C:?

Tento počítač - pravým myšítkem Místní disk C: - Vlastnosti

Buď sem vlož screen nebo alespoň napiš velikost disku a kolik Ti ukazuje % volných.

15.11.2015 14:08
ověřen

velikost disku C: mám 121 GB, volných 18,1 GB

ale našla jsem tu dvakrát stejné ovladače, tak nevím, jestli by nestačili jen jedny, zvlášt když jsou uloženy každé trochu jinde.

C:UsersMartinaDesktop
C:-Drivers

v příloze je ofocená obrazovka kde je vidět i jiná hodina změny. na jaře bylo pc přeinstalováno, jen se nemohu poradit s daným člověkem, jelikož je dlouhodobě mimo čr.

akorát se omlouvám, nemám office a jinak než přes printscreen ofocovat neumím. Budu ráda, když mi poradíte, ale zase Vás nechci zahlcovat pro Vás nejspíš maličkostma. životně důležité to není, ale hodilo by se mi místo. :-)

mocalovna
15.11.2015 14:27
ověřen

To není zrovna ideální. Jestli máš disk D:, přesuň tam datové soubory, tím si uvolníš dost místa.

Jen pro ilustraci: Na C: mám W10, k tomu několik desítek nainstalovaných programů a ještě nezlikvidovanou složku Windows.old. To vše mi na C: zabírá 53GB, z toho jen Windows.old 20GB. Na datovém disku D: mám 140GB dat.

Takže podle mého máš na "Céčku" buď fůru zbytečností nebo fůru dat, která moho být jinde.

15.11.2015 14:45
ověřen

na D mám právě dost plno soukromých věcí,tam není kam, chtěla jsem postahovat nějaké přehrávače apod. nebudu to C už dál řešit, jen mě zajímají ty ovladače, že jsou dvakrát. jinak moje pc nestojí za řeč, to je takový provizorní na net a filmy, hudbu, 500 gb pamět, win mám 7 a externí disk plánuji až po novém roce, velké jsou pro mě dost drahé.

mocalovna
15.11.2015 14:56
ověřen

jinak na tom C: toho tolik nemám, přijde mi, že tam je co tam má být a nic navíc, akorát ty ovladače jsou tam dvakrát a dle mě asi zbytečně. při první instalaci byli jen jedny. ale tomu právě nerozumím a není kdo by poradil právě. jste hodný, že se mnou ztrácíte čas kvůli drobnosti.

mocalovna
15.11.2015 15:03
ověřen
Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace