07.10.2015 10:54 příspěvků:2 | Dobrý den, v mém PC se vyskytly problémy s připojením USB flash disků. Po zastrčení flash do USB portu se ve Windows sice objeví ikonka připojeného zařízení, ale pouze jako externí disk a nelze se do flash dostat. Nepomohla ani přeinstalace Windows (používám Windows 7 Professional 64 bit). Když dám flash do notebooku, tak normálně funguje. Předem děkuji za pomoc. |
---|---|
07.10.2015 10:59 příspěvků:4 972 | Nejsou ve Správci zařízení u USB nějaké otazníky či vykřičníky? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
07.10.2015 12:17 příspěvků:2 | Koukal jsem se a nejsou... |
---|---|
07.10.2015 13:20 příspěvků:10 | Já jsem měla podobný problém. Něco se stalo v průběhu instalace win 7 a pak jaksi nedávalo dostatek šťávy do USB portů. Po reinstalaci to běželo jak má. A také může být něco zle zapojeno. |
---|---|
07.10.2015 13:26 příspěvků:4 972 | Odeber ve Správci všechna USB a restartuj počítač, pokud to nepomůže, přeinstaluj Chipset. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
17.11.2015 12:09 příspěvků:10 | Tak tohle je také moc dobré řešení. Tedy tohle by mě nenapadlo. Ale teď, když to vím budu moudřejší. Avibyralovi to musí pomoct. |
---|---|
12.12.2015 19:20 příspěvků:513 | ja som riesil pred nedavnom podobny problem a tiez som nevedel ako to vyriesit, ked som zapol pc so zastrcenim usb tak vse v poriadku a ked som vytiahol a znova vlozil tak ukazalo ze je zapojeny a ani za polhodinu som sa do neho nevedel dostat...nakoniec som dosiel na to ze vzdy pri zapojeni sa snazil NORTON skontrolovat cele usb az tak ze ani do polhodiny nevedel 4-10 suborov avi formatu uspesne skontrolovat...a tiez som riesil napajanie atd a nic, nakoniec som to vyriesil s odinstalovanym nortonu, cize otazka znie: nemas alebo nemal si v instalacke ku doske nahodou aj NORTON antivirus alebo dva antivirusove programy? i5 6600k, MB: MSI mortar, Msi GTX 1060 Gaming X 6GB, 2x8GB ddr4 2133mhz, SSD Intel 535 120GB, 1TB SSHD + 640GB HDD,na vodnom chladeni cooler master seidon v2 vetrak Noctua 120mm industrial 3000rpm...Zallman 600W
vychodena priemyslovka so zameranym na pc systemy, posledne dva roky uzsie zameranie na sietove systemy Cisco |
---|---|