19.08.2015 02:06 příspěvků:10 | zdravim vsechny chci si poridit pocitac na hry (battlefield 2,3 4 apod.) ASUS M32AD-CZ004S http://www.czc.cz/asus-m32ad-cz004s-cerna/167131/produkt bude stacit,jsem amatér na počítače dík edit...nebo jde poridit v teto cene neco lepsiho |
---|---|
19.08.2015 06:22 příspěvků:2 090 | Určitě jde pořídit lepší ve stejné ceně. Hotové sestavy jsou totiž jinak stavěné než sestava na objednávku a jejich koupě je často vyhazováním peněz. S kolegou BigVD už ses setkal, bohužel v cizím tématu Ti na Tvůj dotaz neodpověděl. Pokud máš jiný cenový limit než 17.000,- Kč nebo i jiné požadavky na hry, než jsi zatím uvedl, napiš to sem konkrétně a pak vydrž, než se kolega BigVD objeví, udělá Ti na míru sestavu, kterou si pak v czc.cz objednáš a necháš zdarma sestavit. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
19.08.2015 06:55 příspěvků:442 | Tak předně ta sestava na kterou se ptáš není vhodně sestavena.. Má zbytečně výkonný procesor k nevýkonné grafice. Napiš cenový strop, jestli v ceně požaduješ operační systém, případně periferie (klávesnice, myš, monitor, atd..). Já ti sem pak postnu seznam komponentů a v czc.cz ti je složí dohromady, pokud si tu možnost zaškrtneš v košíku při objednávce. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|
19.08.2015 07:12 příspěvků:2 090 | Lehce OT: Teď jsem koukal na stránky Heuréka a co nevidím - reklama na ten Tvůj dotazovaný ASUS. Takže jich asi mají v czc víc, než je zdrávo, na odbyt moc nejdou, tak na ně hodí reklamu všude možně aby se jich zbavili Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
19.08.2015 11:22 příspěvků:10 | předem se omlouvám za příspěvek v cizím tématu jsem překvapen vaší ochotou a věnovat mi drahocenej čas. Takže počítač chci využívat na internet,stahovaní blbostí,hry(batefield 2,3,4 a pod.)bez klávesnice,myši,monitiru.Cenový strop 17000kč i s ofiko OS WIN.8.1 popřípadě dám na vaše doporučení.No a jestli má cenu montovat blutu a vi-fi.internet mám anténou z protějšího paneláku ale už natahujou optický kabel.pořípadě doplním co bude potřeba. předem velký DÍK |
---|---|
19.08.2015 12:27 příspěvků:442 | Tak bych to viděl takto s příplatkem 500Kč. http://www.czc.cz/cdcv7rsu3eibma5o8mcsihb2j6/seznam Pro snížení ceny se dá vzít RAM jen 4GB a v budoucnu dokoupit další 4GB, ale na BF3 a 4 se 8GB hodí. Případně lze vynechat mechaniku a o vzít něco horší základní desku(nedoporučuji). Rozhodně dál nešetřit na grafice, procesoru a zdroji. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
- cena, použití PC
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|
19.08.2015 12:40 příspěvků:10 | mnohokrat dekuji za pomoc a došetřím. |
---|---|
19.08.2015 17:53 příspěvků:10 | ještě dotaz,počítač mi sestaví v prodejně nebo budu muset sám |
---|---|
19.08.2015 17:55 příspěvků:2 090 | Béďo! Čti!! "Já ti sem pak postnu seznam komponentů a v czc.cz ti je složí dohromady, pokud si tu možnost zaškrtneš v košíku při objednávce." Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
20.08.2015 01:17 příspěvků:10 | promin |
---|---|
14.09.2015 03:11 příspěvků:10 | ještě dotaz,mam ve starem pocitači graf.kartu geforce 9500gt byla by vhodná do tebou navrhnuté sestavy předem děkuji |
---|---|
14.09.2015 05:32 příspěvků:442 | NE! Výkon 9500GT je srovnatelný s integrovanou grafikou v procesoru. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
- cena, použití PC
---|---|
18.11.2015 07:45 příspěvků:10 | zdravím všechny tak počítač maká jak o závod všem mnohokrát velký DÍK za sestavení. |
---|---|