|<<124>>|

Divně zbarvené videa

12.07.2015 11:12
ověřen
svata | 12.07.2015 10:09

Hmm, buď bych to zkusil s ještě důkladnější kontrolou, jestli je tam nějaký bordel a ten se znovu obnovil. A pokud by ani to nepomohlo, pak zkusit jinou grafiku.

---

Dej sem ještě komplet sestavu a pro zajímavost stáhni tohle http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/bezpecnost/ostatni/hijackthis/ a spusť kontrolu a zkopíruj obsah výsledného logu, ulož ho jako .txt a ho upni do leteckaposta.cz a dej sem link.

No kdyby to bylo grafikou tak by mi to dělalo i při hraní a při filmech ne ? :-) ...

Nic :D
12.07.2015 11:18
ověřen
svata | 12.07.2015 10:09

Hmm, buď bych to zkusil s ještě důkladnější kontrolou, jestli je tam nějaký bordel a ten se znovu obnovil. A pokud by ani to nepomohlo, pak zkusit jinou grafiku.

---

Dej sem ještě komplet sestavu a pro zajímavost stáhni tohle http://www.stahuj.centrum.cz/internet_a_site/bezpecnost/ostatni/hijackthis/ a spusť kontrolu a zkopíruj obsah výsledného logu, ulož ho jako .txt a ho upni do leteckaposta.cz a dej sem link.

Na tu stránku mi to upladnout nejde .. nenačte se ..

12.07.2015 11:31
ověřen

Kdysi mi můj profesor napsal na tabuli - kde začíná elektřina tam končí pravda. :-)

Zkusil bych ten uvedený postup, plus třeba testy hdd, ram,.., s tou grafikou je to nejrychlejší, pokud tedy máš možnost.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.07.2015 11:34
ověřen

Už dlouho uvažuji nad tím že bych měl Reinstallovat Operační systém ... Možná by to teď bylo k věci ...

12.07.2015 11:38
ověřen

To můžeš pokud tam je binec, tak se to vyčistí a pak uvidíš.

Systém bude čistý a svižnější.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
12.07.2015 11:43
ověřen

Dobře ... v Pondělí se na to vrhnu ...

12.07.2015 12:08
ověřen

OK, zatím si ponacházej CD s ovladači desky, síťovky ..

12.07.2015 12:10
ověřen

Všechno mám u sebe ve skříňce v jedné krabici :-D :-)

23.07.2015 14:01
ověřen

Takže i po reinstallaci Win .. to nejde ... asi tak týden to šlapalo a pak zase začlo .... Dělá to ale jen na pár přehrávačích ... na Youtube vůbec třeba ... a když už se to objeví stačí přetočit třeba o 1sec ... a je to v pohodě ...

U her a filmů to taky nedělá ... Tak já nevím co s tím

23.07.2015 14:04
ověřen

Pokud to dělá jenom v prohlížečích, některých a na YT vůbec, pak nainstaluj poslední Flash player. Nenapadá mne nic jiného, co by to dělalo.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
23.07.2015 15:40
ověřen
0rigi | 23.07.2015 14:01

Takže i po reinstallaci Win .. to nejde ... asi tak týden to šlapalo a pak zase začlo .... Dělá to ale jen na pár přehrávačích ... na Youtube vůbec třeba ... a když už se to objeví stačí přetočit třeba o 1sec ... a je to v pohodě ...

U her a filmů to taky nedělá ... Tak já nevím co s tím

Hm, týden to šlapalo ..

To chtělo sledovat po každé instalaci či aktualizaci, s čím se to objevilo...

Pokud jsi to nezaznamenal tak jsme prakticky tam kde před reinstalací.

23.07.2015 15:58
ověřen

S tou aktualizací je to dobrá připomínka. Protože pokud to běží 5 dní, není důvod aby to neběželo dalších 50 nebo 500.

A jelikož se stále přikláním k Flash Playeru, pak bych místo nové, zkusil nějakou starší verzi.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
23.07.2015 16:20
ověřen
bluespirit | 23.07.2015 14:04

Pokud to dělá jenom v prohlížečích, některých a na YT vůbec, pak nainstaluj poslední Flash player. Nenapadá mne nic jiného, co by to dělalo.

Aha tak 16:04 si měl nainstalovat nový flashplayer a 17:58 si má nainstalovat starší verzi :-)

---------------------------------------
No comment :-)

23.07.2015 16:24
ověřen

Proč tak ironicky? Přiklonil jsem se ke tvému názoru, že to může dělat aktualizace a tak jsem svůj názor změnil!

Pokud mu to po přeinstalaci funguje, pak to něco muselo změnit. A to jak si ty napsal může dělat nějaká aktualizace, já jen doplnil že možná FP, protože ten má na zobrazování videa vliv!

A jestli mne napadne, něco úplně jiného co by mohlo pomoci, zase to napíšu. Vždyť o to jde!

Asi si přehlédl S tou aktualizací je to dobrá připomínka.

Nebo to nečteš?

23.07.2015 16:43
ověřen

Ty bohužel nečteš, jinak by jsi vycházel z poznatku co píše tazatel, že mu to cca týden šlapalo normálně.

23.07.2015 16:53
ověřen

Ale čtu, ale na rozdíl od tebe nevím, zda během týdne se něco neaktualizovalo!

moderace: Ano ? A přesto jsi hned radil ať aktualizuje na novější ....
23.07.2015 20:48
ověřen

Google flashplayer má už v sobě ne ? tak nejnovější aktualizace chromu má i novější flashplayer ... tka nevím ...

24.07.2015 05:21
ověřen

Má to už jsme "řešily".

Podle mne jsi udělal chybu v tom, že jsi postupoval stejně jako před reinstalem. Jak jsem psal výše, pokud je to softem, tak to chtělo hlídat, kdy se to projeví, která instalace/aktualizace to zapříčinila.

25.07.2015 01:27
ověřen

:/ ... No znovu instalovat win nebudu Harddiscu to neprospěje bych řekl

25.07.2015 06:24
ověřen

Jo jak chceš, jen když si projdeš co jsi instaloval dle dat, či aktualizací nejde to vyselektovat, zkusit to postupně, třeba by se dal původce najít.

|<<124>>|
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace