12.07.2015 11:12 příspěvků:270 | No kdyby to bylo grafikou tak by mi to dělalo i při hraní a při filmech ne ? ... Nic :D
|
---|---|
12.07.2015 11:18 příspěvků:270 | Na tu stránku mi to upladnout nejde .. nenačte se .. Nic :D
|
---|---|
12.07.2015 11:31 příspěvků:1 873 | Kdysi mi můj profesor napsal na tabuli - kde začíná elektřina tam končí pravda. Zkusil bych ten uvedený postup, plus třeba testy hdd, ram,.., s tou grafikou je to nejrychlejší, pokud tedy máš možnost. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
12.07.2015 11:34 příspěvků:270 | Už dlouho uvažuji nad tím že bych měl Reinstallovat Operační systém ... Možná by to teď bylo k věci ... Nic :D
|
---|---|
12.07.2015 11:38 příspěvků:1 873 | To můžeš pokud tam je binec, tak se to vyčistí a pak uvidíš. Systém bude čistý a svižnější. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
12.07.2015 11:43 příspěvků:270 | Dobře ... v Pondělí se na to vrhnu ... Nic :D
|
---|---|
12.07.2015 12:08 příspěvků:1 873 | OK, zatím si ponacházej CD s ovladači desky, síťovky .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
12.07.2015 12:10 příspěvků:270 | Všechno mám u sebe ve skříňce v jedné krabici Nic :D
|
---|---|
23.07.2015 14:01 příspěvků:270 | Takže i po reinstallaci Win .. to nejde ... asi tak týden to šlapalo a pak zase začlo .... Dělá to ale jen na pár přehrávačích ... na Youtube vůbec třeba ... a když už se to objeví stačí přetočit třeba o 1sec ... a je to v pohodě ... U her a filmů to taky nedělá ... Tak já nevím co s tím Nic :D
|
---|---|
23.07.2015 14:04 příspěvků:4 972 | Pokud to dělá jenom v prohlížečích, některých a na YT vůbec, pak nainstaluj poslední Flash player. Nenapadá mne nic jiného, co by to dělalo. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
23.07.2015 15:40 příspěvků:1 873 | Hm, týden to šlapalo ..
To chtělo sledovat po každé instalaci či aktualizaci, s čím se to objevilo... Pokud jsi to nezaznamenal tak jsme prakticky tam kde před reinstalací. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.07.2015 15:58 příspěvků:4 972 | S tou aktualizací je to dobrá připomínka. Protože pokud to běží 5 dní, není důvod aby to neběželo dalších 50 nebo 500. A jelikož se stále přikláním k Flash Playeru, pak bych místo nové, zkusil nějakou starší verzi. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
23.07.2015 16:20 příspěvků:1 873 | Aha tak 16:04 si měl nainstalovat nový flashplayer a 17:58 si má nainstalovat starší verzi --------------------------------------- Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.07.2015 16:24 příspěvků:4 972 | Proč tak ironicky? Přiklonil jsem se ke tvému názoru, že to může dělat aktualizace a tak jsem svůj názor změnil! Pokud mu to po přeinstalaci funguje, pak to něco muselo změnit. A to jak si ty napsal může dělat nějaká aktualizace, já jen doplnil že možná FP, protože ten má na zobrazování videa vliv! A jestli mne napadne, něco úplně jiného co by mohlo pomoci, zase to napíšu. Vždyť o to jde! Asi si přehlédl S tou aktualizací je to dobrá připomínka. Nebo to nečteš? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
23.07.2015 16:43 příspěvků:1 873 | Ty bohužel nečteš, jinak by jsi vycházel z poznatku co píše tazatel, že mu to cca týden šlapalo normálně. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.07.2015 16:53 příspěvků:4 972 | Ale čtu, ale na rozdíl od tebe nevím, zda během týdne se něco neaktualizovalo! moderace: Ano ? A přesto jsi hned radil ať aktualizuje na novější .... Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
23.07.2015 20:48 příspěvků:270 | Google flashplayer má už v sobě ne ? tak nejnovější aktualizace chromu má i novější flashplayer ... tka nevím ... Nic :D
|
---|---|
24.07.2015 05:21 příspěvků:1 873 | Má to už jsme "řešily". Podle mne jsi udělal chybu v tom, že jsi postupoval stejně jako před reinstalem. Jak jsem psal výše, pokud je to softem, tak to chtělo hlídat, kdy se to projeví, která instalace/aktualizace to zapříčinila. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
25.07.2015 01:27 příspěvků:270 | :/ ... No znovu instalovat win nebudu Harddiscu to neprospěje bych řekl Nic :D
|
---|---|
25.07.2015 06:24 příspěvků:1 873 | Jo jak chceš, jen když si projdeš co jsi instaloval dle dat, či aktualizací nejde to vyselektovat, zkusit to postupně, třeba by se dal původce najít. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|