21.02.2015 00:44 příspěvků:3 | Dobrý den, jste asi moje poslední naděje jak mi pomoci. Mám velký problém a to je ten že se mi seká klávesnice ( u her a psaní ). Děje se to tak že chvíli to jde normálně ale potom se to sekne tak na 0,7 vteřiny a pak dál pokračuje. Ve hrách mi klávesnici buď seká a nebo daná klávesnice udělá ve hře více pohybu než jsem držel klávesu. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače jak z CD tak i z officiálních stránek a bohužel to nepomohlo . Verze BIOSU a všech dalších ovladačů jsou aktuální. Problém není jen u mé klávesnici ale u jakékoliv dám do PC. Klávesnice: Genius GX-Gaming Imperator |
---|---|
21.02.2015 06:53 příspěvků:1 873 | Jaký máš OS ? Pravděpodobně by mohlo jít i o nějaký bordel v pc. Stáhni adwcleaner, spusť kontrolu, nálezy smaž . Stáhni mbam http://www.slunecnice.cz/sw/malwarebytes-anti-malware/ opět nainstaluj nech proběhnout rychlou kontrolu, nálezy smaž. Popřípadě můžeš provést kontrolu skrze kaspersky rescue disk viz http://www.pcforum.cz/forum/tema/problem-s-pc-7923/strana-2/#reakce-40411 Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
21.02.2015 09:26 příspěvků:3 | Mám windows 7 ultimate 64bit, když klávesnici dám do jakéhokoliv USB tak to nepomůže. Tyto programy jsem zkoušel ale bohužel bez výsledku |
---|---|
22.02.2015 11:26 příspěvků:44 | Podle mě je klávesnice mechanicky poškozená. Ale nemusím mít pravdu |
---|---|
22.02.2015 18:40 příspěvků:1 873 | Od kdy to dělá ? Možná zkusit bodem obnovy. Nebo zkusit opravu systému z instal CD. (Píše, že to dělá každá klávesnice, tak by neměla být poškozena) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.02.2015 17:56 příspěvků:1 873 | Ovladače má aktuální další skvělá rada - slimdrivers Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
24.02.2015 13:50 příspěvků:3 | Ahoj, bohužel vše co jsi mi napsal tak už jsem použil či aktualizovat. Včera jsem přeinstalovat Windows a už to jede krásně Moc krát děkuji za ochotu a měj se pěkně /Scarner |
---|---|
24.02.2015 13:59 příspěvků:1 873 | Ok, můžeš dát vyřešeno. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|