Survival HRY

28.12.2014 18:06
ověřen

Zdravím, chtěl bych nějaký tip na survival hru bez Zombie....neco ve stylu Rust... díky :-)

25.01.2015 22:48
ověřen

Nevím, jestli má cenu toto téma otevírat, ale survival tituly mě taky baví..

Za sebe doporučuji:
FarSky,
Stranded Deep,
The Long Dark,
Blockscape

A nemůžu si odpusit, sice je s kanibaly, ale pořádná survival - The Forest.

Doufám, že si z toho něco vybereš. ;)

Steam: TheAzerCZ --- Twitter: @JakubSlampa
28.01.2015 09:09
ověřen

Mne teď napadlo Sir You Are Being Hunted. Ve hře je 5 vygenerovaných ostrovů a všude jsou roboti co vás loví. Vy musíte hledat nějaké artefakty a nosit je na výchozí pozici (už nevím k čemu to přesně je, nikdy se mi to nepodařilo dohrát).

http://www.eurogamer.cz/articles/sir-you-are-being-hunted-dojmy

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
04.02.2015 20:53
ověřen
TheAzer | 25.01.2015 22:48

Nevím, jestli má cenu toto téma otevírat, ale survival tituly mě taky baví..

Za sebe doporučuji:
FarSky,
Stranded Deep,
The Long Dark,
Blockscape

A nemůžu si odpusit, sice je s kanibaly, ale pořádná survival - The Forest.

Doufám, že si z toho něco vybereš. ;)

Diky, Stranded Deep me bavilo stejne jako The Long Dark....ale oboje se mi zda "nedodelany"...

04.02.2015 20:54
ověřen
BigVD | 28.01.2015 09:09

Mne teď napadlo Sir You Are Being Hunted. Ve hře je 5 vygenerovaných ostrovů a všude jsou roboti co vás loví. Vy musíte hledat nějaké artefakty a nosit je na výchozí pozici (už nevím k čemu to přesně je, nikdy se mi to nepodařilo dohrát).

http://www.eurogamer.cz/articles/sir-you-are-being-hunted-dojmy

Hru jsem zkousel, ale moc me nezaujala...Nakonec hraju stejne zombie hru bez Buildingu a to The Dying Light ...:-D a zatim me strasne bavi :-))

06.02.2015 20:51
ověřen

Ty hry jsou v Alfa verzi, nejsou ještě dodělané. ;)

Steam: TheAzerCZ --- Twitter: @JakubSlampa
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace