12.02.2012 12:17 příspěvků:6 | Zdravím. Nedávno mi přestala fungovat většina her. Jsem z toho docela na prášky, u her jako Cod, Battlefield, minecraft, atp. mi u nich nejde hrát s více hráči. V minecraftu mi to nikdy nenajde ten server- can't reach the server. U Cod mw 2 Kliknu na Play a pak mi naskočí connecting to IWnet... a nikdy se mi to nenačte. U Cod BO když zapnu multiplayer tak se mi to občas připojí na ten server, ale hrát na serveru mi nejde. U CoD mw 3 mi při kliknutí na Play ukazuje " Connect to online services " zhruba 5 minut mi to načítá, pak mi napíše, že se nemůžu připojit na server, něco v tom smyslu a že mám zkontrolovat http://www.callofduty.com/mw3/status . A když to udělám tak server normálně běží. Dělá mi to už přibližně měsíc. Zajímavé je na tom to, že sem se před týdnem parkrát připojil na Cod Mw 3 a po pár pokusů mi to šlo..Všechny hry mám samozdřejmě koupené na steamu a když sem jim napsal na podporu tak mě odkázali na troubleshooting a ani to nefungovalo..V nfs world se mi patchne hra normálně a dokonce mi i normálně funguje... Kdyby mi internet blokoval připojení k zahraničním serverům tak u jedné hry by se mi ta hra přece nepatchla ne ? ale když už se mi zapne a já sem tam přihlásím tak mi napíše " unable to connect to server" nebo něco v tom smyslu. Internet mám přes wi-fi od ludika př. http://rychlost.cz/rh/2012051524-3931a380bf.html je to velmi rychlý internet, za tu cenu, ale nerad bych ho měnil ale kdyby to bylo nutné. Psal jsem na fora a tam mi poradili přeinstalovat windows. Mimochodem mám win 7. A taky jsem se chtěl zeptat, kdyby přeinstalování bylo nutné. Tak vůbec nevím jak, bránu firewall mám vypnutou. Do servisu se mi moc nechce dávat, existuje nějaký šikovný prográmek, který mi vymaže všechny soubory a nechá pouze ty, které musí být na normální chod windowsu ? btw. na notebooku mi to dělá taky. |
---|---|
12.02.2012 12:51 příspěvků:5 728 | nezablokoval ti tvuj provider porty? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
12.02.2012 14:43 příspěvků:6 | Já jse v tom moc nevyznám. Provider- ludik ? |
---|---|
12.02.2012 14:54 příspěvků:5 728 | Ano. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
12.02.2012 16:52 příspěvků:6 | Tak to nevím. Ještě před měsícem mi to šlo. A naraz ze dne na den nic... |
---|---|
12.02.2012 18:01 příspěvků:680 | Mě takhle kdysy dávno blbnula firewall brána, když se vypne tak "klíďo píďo" se někdo dostane na tvůj server nebo ty na jeho, ale větší ohrožení napadení pc hackery. Já si myslím že bys musel mnět veliké štěstí na někoho takého narazit. MB: ASUS M5A78L-M LX V2
CPU: AMD Phenom II X4 960T Black Edition
CASE: Eurocase MiddleTower 301
ZDROJ: Fortron Green Power AX550-60APN 550W OEM
GPU: MSI N650Ti 1GD5/OC
PAMĚŤ: Kingston 8GB KIT DDR3 1333MHz
HDD: Samsung SpinPoint F4 320GB |
---|---|
13.02.2012 06:24 příspěvků:5 728 | Firewall to taky muze byt kdyz pripojis misto tveho pc jiny pc, nebo ntb tak to normalne jede? jestli jede, tak je problem v tvem pc, jestli mu to taky nepojede-tak je problem u providera. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
13.02.2012 16:36 příspěvků:6 | Firewall mám vypnutý u antiviru také, Na tom ntb antivir není a firewall taky vypnutý. btw. jak to nejlépe zjistím jestli to jde na tom počítači. Na tom notebooku jsem to zjišťoval tak, že jsem půl dne stahoval ze steamu cod mw 2 abych věděl že mi to nepůjde |
---|---|
14.02.2012 05:41 příspěvků:5 728 | Stacilo stahnout neco mensiho, counter strike,... nebo treba utorrent a zkusit stahnout nejakou pisnicku JEstli ti to nejede i u ntb, tak to bude problem u providera a nebo jestli nekdo nedelal neco s routerem co mate doma (teda pokud mate, coz asi jo). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
14.02.2012 15:19 příspěvků:6 | Ok na tom notebooku to také nejde. |
---|---|
16.02.2012 18:05 příspěvků:6 | Jak tak koukám tak se mi záhadně začal ztahovat torrent. Ale pořád je to bída - 12 seedu z 1250 kteří jsou ve swarmu ale hry mi pořád nejdou což je škoda. Chtěl jsem se zeptat když už vím že to není počítačem, tak to je buď routerem nebo providerem, jak přijdu na to co z toho abych nemusel měnit providera zbytečně? |
---|---|
17.02.2012 05:55 příspěvků:5 728 | treba ze ho kontaktujes ze mas ten a ten problem? Jeste se mrkni ale na router pro jistotu. Treba te zablokoval kvuli tomu ze moc stahujes. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.04.2012 09:03 příspěvků:1 | Zdravim, mam podobny problem..... internetovy prohlizec mi normalne slape vsechno, nemam problem se stahovanim ani s rychlosti prohlizeni webu, ale online hry jako counter-strike , world of warcraft, war3 (DoTa) po netu, mi nejdou... nevite co stim? je treba zmenit poskytovatele? trapi me to uz tak pul roku... dekuju za odpoved |
---|---|
07.04.2012 10:54 příspěvků:405 | ZALOŽ SI NOVÉ TÉMA!!!!!! OS:Windows 8 Pro
CPU:AMD Athlon II X4 640 3,0Ghz
GPU:Gigabyte Radeon HD6670 (snad bude Sapphire HD4870 Toxic)
RAM:4GB Kingston 1333MHz 2x2GB
HDD:Seagate 160GB
Western Digital Caviar Blue 500GB
Základní deska:Gigabyte GA-870A-USB3L(Socket AM3+)
NTB: HP Pavilion DV6 taková plečka na MC už mrtvá......... |
---|---|
07.04.2012 15:14 příspěvků:1 279 | Pokud jste se vy, ani nikdo jiný nehrabal v routeru, nebo jste ho před tím měsícem neměnili, tak bych kontaktoval uršitě vašeho poskytovatele, jak radí ostatní! http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC |
---|---|
27.04.2014 14:13 příspěvků:4 | Mám stejný problém!! ![]() |
---|---|