[VYŘEŠENO] Bluetooth ovladace nejdou

Dotaz vyřešen reakcí: 27.01.2017 10:56

28.01.2017 11:05

No doted jsem ho mela ve predu na bedne. Mela jesm vzato ze bude lepsi signal.

28.01.2017 11:07
ověřen

Nevím jaký máš PC, ale na starších PC bylo vepředu USB 1.0 a vzadu 2.0, tedy rychlejší.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
28.01.2017 11:08

Mam tuhle bendu. https://www.czc.cz/fractal-design-define-r5-cerna/163517/produkt?gclid=CjwKEAiAn7HEBRDHwNqitoWqsQcSJAADWmI2iBHay2tzIASVn-L1YR5pG1X_sbDcy7tdKAnC8uxgFxoCj1vw_wcB&dclid=CMDqy7zZ5NECFY6hUQodW8QGGA

Je tam 2x USB 3 a 2x USB 2.

28.01.2017 11:10

Zadna zmena. Vyzkousela jsem vsechny USB sloty.

28.01.2017 11:11
ověřen

To je v pohodě. Teď jenom aby se to nalezlo. Tady každá rada drahá. Nezbývá než opakovaně připojovat /fyzicky/ a odpojovat dokud se to nenajde. Už popáte se ptám, jak to vypadá ve Správci zařízení, dej sem screen!

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
28.01.2017 11:14

tady

28.01.2017 11:17
ověřen

Tady je všechno jak má být. Teď jenom aby se to navzájem nalezlo. Na to radu neznám, jen ty pokusy. Zkus to připojit vypnuté a pak zapnout apod.

Nebo to připoj a restartuj PC. Zapnuté.

28.01.2017 11:30

Nefunguje to nijak. Nenajde mi tam ten joystick proste. Reionstaluju windows.

28.01.2017 11:32
ověřen

No nevím, ale zkusit to můžeš. Počítej ale s tím, že zase budeš muset nainstalovat všechny ovladače!

28.01.2017 11:34

Ja vim, stahla jsem si je.

28.01.2017 11:37
ověřen

Tak držím palce. Ještě budeš potřebovat ovladače na grafiku, máš li jinou než integrovanou. Z ovladačů se jako první instaluje chipset a pak třeba síťová karta, aby se dal počítač připojit k webu a potřebné věci stáhnout.

Také musíš stáhnout hromadu aktualizací, nemůžeš používat 10 let starý systém.

28.01.2017 11:44

Pouzivam Windows 7 Ultimate do posledni aktualziace krome tech ktery ho upgradovavaji na Windows 8. Takze tam service pack mam i vse ostatni. Spise si delam starosti jak zalohuju ulozene hry :-D

28.01.2017 11:46
ověřen

Reinstalace Win je v tomhle případě blbost předem odsouzená k nezdaru. Jenom si přiděláš spoustu práce s nulovým výsledkem.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
28.01.2017 11:48
ověřen

V servis packu všechny aktualizace nejsou a nainstalované hry nejdou zálohovat. Jedině naklonovat disk.

Co reinstalace se týče, souhlasím s kolegou.

Ještě zkus ve Správci zařízení kliknout pravou myší na zařízení a vyhledat změny HW.

28.01.2017 11:58

Ja chci zalohovat ulozene hry. Jako save her. Abych nezacinala od zacatku. Radeji bych reinstalvoala windows, jelikoz tu mam spousty veci a isntalvoala jsem vsechno mozne. A nedavno se m isem dostalo metrak viru z jednoho installeru. Dala jsem sice obnoveni a vyslo to az na po treti ale porad to neni ono. Mam tu dost veci a blbosti a rekla bych, ze kdyz se to vsechno vycisti, muzu zacit od znova a stema spravnyma vecma aniz by se mi tam pletly softwary ktery mi asi delaji v PC bordel. Takze to hezky jedno po druhym nainstaluju a budu zkouset doinstalovavat co bude ptoreba. A vsechny ty nejruznejsi mozny ovladace na buh vi co uz mam v pc tam nebudou.

28.01.2017 11:59

Zmeny hardwaru mi nic nenaslo jen to probliklo.

28.01.2017 12:00
ověřen

V tom případě má reinstalace smysl, ale je to dost práce. :-)

28.01.2017 12:03
ověřen

Savy her můžeš dát třeba na Disk Google. Bezplatně je tam až 17GB místa.

28.01.2017 12:04
ověřen

Pořád s tou reinstalací nesouhlasím.

Skoč si na PC-help a nech si PC vyčistit v sekci Hi Jack This.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
28.01.2017 12:07

Ne dekuju nechci aby mi nekdo pres wiever lezl do PC i kdyz tu nema mzadne statni tajemstvi. Reinstaluju to. Diky za vsechny rady a pak sem napisu jak to dopadlo.

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace