Dotaz vyřešen reakcí: 19.09.2016 15:18
31.08.2016 14:01 příspěvků:7 | Ahoj, Dnes se mi stal s notebookem takový problém. Kdykoliv se pokusím něco odstranit (obrázek, song..) napíše mi to výše uvedenou chybu. Obrázky ani nejdou otevřít a některé programy nefungují (např word a excel píše, že je nedostatek paměti, což není. Nejde mi ani uložit např. soubor z mailu. Netušíte někdo co s tím? Potřebuji pracovat do školy a jsem bezradný. Jedná se o notebook Lenovo s procesorem i7, 8GB ram, windows 8.1, stáří 2 roky, víc se v tom moc nevyznám. Děkuji všem za jakoukoliv odpověď!! |
---|---|
04.09.2016 06:03 příspěvků:2 | Zkus nainstalovat FileShreeder |
---|---|
04.09.2016 13:26 příspěvků:4 972 | FileShreeder se neinstaluje a také to neřeší daný problém. Zkontroluj disk a dej sem screen - úpravy/kopírovat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
19.09.2016 11:01 příspěvků:7 | Ahoj, bohužel ani stahovat nemůžu, vždy to napíše selhalo. A když stáhnu jinde, přenesu na flashce a zkouším pak instalovat cokoliv, tak mi to taky hodí nějakou chybu. Zjistil jsem, že vždy dočasně pomohlo přes funkci vyčíštění disku vyčistit disk c a vyčistit systémové soubory, ještě před pár dny to pomáhalo, teď už ne. Rozhodl jsem se, že zkusím Obnovení-> Úplné smazání a přeinstalace windows. Mám disk rozdělen na C a D, všechny moje data jsem přetáhl na D, nevíte prosím, jestli se nezformátuje disk kopletně včetně D? ... Podle mě by neměl, ale co jsem četl na internetu, tak fakt nevím a mám v tom dost guláš... Děkuji moc |
---|---|
19.09.2016 11:23 příspěvků:2 090 | Nejspíš máš totálně zaplněný disk. https://www.youtube.com/watch?v=ORkxtSwzJ2I možná, že Ti to pomůže. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
19.09.2016 12:21 příspěvků:4 972 | Mužeš naformátovat jen C a D zůstane, ale stejně je vždy lepší si data před podobnou akcí zálohovat. Ne vždy se to povede i když zpravidla je to lidská chyba. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.09.2016 12:46 příspěvků:7 | Disk by neměl být zaplněný, total commander mi ukazuje na C 120GB volných a na D 270GB volných... Zkusil jsem to podle videa, i když tam to dělal týpek na nějaký paměťovce a zatím se zdá, že by to pomohlo, každopádně asi stejně zkusím přeinstalovat ten systém .. Jinak děkuji |
---|---|
19.09.2016 12:49 příspěvků:7 | Já jsem to právě myslel tak, jestli při tom "Úplně smazání a přeinstalace windows" se smaže i disk D ... je tam napsáno , že bude pc ve stavu, v jakém jsem ho dostal, že se obnoví do továrního nastavení, tak právě nevím... |
---|---|
19.09.2016 12:55 příspěvků:4 972 | Rozhodl jsem se, že zkusím Obnovení-> Úplné smazání a přeinstalace windows. Jenda věc je to smazání s defragmentací oddílu C a následná instalace na C, druhá věc je Obnovení do továrního nastavení. V tom druhém případě bude počítač ve stavu v jakém si ho koupil, tedy bez programů které si instaloval a bez tvých dat. Pokud chceš data zachovat, platí pro tebe první možnost. Tedy data přesunout na D, C zformátovat a nainstalovat systém + ovladače. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.09.2016 14:19 příspěvků:7 | Dobře, díky. Já teda asi zazálohuju všechno i z disku D na exterňák a dám to Úplné smazání a přeinstalace, já nejsem moc zkušený uřivatel a ani nevím, jak bych pak systém instaloval, když u ntb nebylo instalační cd a předpokládám, že když zvolím toto v nastavení, tak se to celé provede +- samo .. |
---|---|
19.09.2016 14:21 příspěvků:4 972 | Dokážeš sem dát screen ze Správy disků, abycom viděli zda máš recovery oddíl? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.09.2016 15:14 příspěvků:7 | Takto? ![]() |
---|---|
19.09.2016 15:18 příspěvků:4 972 | Takže pokud chceš data zachovat, musíš je zálohovat např. na externí disk. Pak můžeš počítač obnovit do továrního nastavení. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
19.09.2016 17:48 příspěvků:7 | Dobře, děkuji. Znamená to tedy, že disk nemám doopravdy rozdělen, ale jen se tak tváří? |
---|---|
20.09.2016 02:38 příspěvků:4 972 | Copak nevidíš že je tam i oddíl D? Zálohuj všechna data a obnov systém do továrního nastavení. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|